Bij Etwas Transport luisteren wij naar de wensen van de klant

Of er nu alleen een grote Marktplaats aankoop opgehaald moet worden of een vrachtwagen vol palletgoederen naar Schiphol; wij kunnen het realiseren. Samen met onze kundige en professionele chauffeurs vervoeren wij transporten met onze eigen wagens door heel Nederland. Klantvriendelijkheid en veiligheid vinden we erg belangrijk en zal je ook altijd terugzien in onze manier van werken.

Zakelijke klant

Bied je als bedrijf ‘Vandaag gekocht, morgen in huis’? Dan zijn wij de ideale partner als het op vervoer van de verkochte goederen aankomt. Neem vrijblijvend contact met ons op om een rit aan te vragen.

De meubels of producten halen wij op bij het magazijn en vervolgens bezorgen we de goederen op de afgesproken dag bij jouw klanten door heel Nederland.
Heb je een showmodel zonder verpakking verkocht aan een klant?

Dan zorgen wij ervoor dat dit meubel netjes verpakt op transport gaat.

In geval van een spoedtransport kun je het best even bellen, wij zijn flexibel en denken graag mee hoe we de levering zo snel mogelijk op locatie kunnen krijgen.

zakelijk-transport

Extra service

De klant ontvangt de dag van te voren een sms met een tijdsindicatie van 3 uur, op de dag van bezorging bellen wij de klant 15 minuten voor levering. De klant kan het (restant) aankoopbedrag bij ons pinnen en wij laten een goede indruk achter namens jouw bedrijf! We noemen het extra service, maar deze service krijg je bij ons standaard.

zakelijk-transport
particulier-transport

Particuliere klant

Tweedehands een prachtige kast gekocht, maar hij past met geen mogelijkheid in jouw Fiat 500? Geen probleem, wij halen deze aanwinst voor jouw interieur graag voor je op.

We zorgen dat de kast goed verpakt op transport gaat en zetten hem daarna op de plek waar jij hem wenst.

Ook kleine verhuizingen zijn mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden in de planning kunnen bekijken.

Opslag

Even geen vervoer nodig, maar wel ruimte? Wij bieden ook opslagruimte aan in onze eigen loods. Dit kan gaan om tijdelijke opslag voor een deel van je inboedel tijdens de verbouwing, maar ook opslag voor langere tijd is mogelijk. In dat geval plaatsen wij de spullen op genummerde pallets.

Wij hebben hiervoor de juiste beveiliging en verzekering, dus je kunt je spullen met een gerust hart achterlaten.

opslag-huren

Wij denken in oplossingen!

Omdat elk transport anders is bieden wij standaard 4 mogelijkheden aan.