Referenties

Wat onze klanten zeggen over onze dienstverlening:

Ellen de Graaf

Verhuizen: Wasmachine moet naar stort afgevoerd worden

"Ik ben heel tevreden over ETWAS dienstverlening: snelle reactie, de klus goed en vlot uitgevoerd, mooi tarief en prettig in het contact. Absolute aanrader!"

Bussum

Piano verhuizen: van Bussum naar vuilstort

"Prima gegaan, met zorg uitgevoerd. Fijn dat het in de pauze tussen de middag kon gedaan worden, zo had niemand er last van."

Evi Si

Verhuizen: Leiden

"Dennis van ETWAS is echt een vriendelijke, betrouwbare vakman! Oja en hij heeft heel fijn meegedacht wat m'n verhuisstress deed afnemen"

Tijmen Meester

Verhuizing woonhuis binnen De Meern

"Dennis en zijn twee collega's hebben onze verhuizing goed voorbereid en uitgevoerd begin Februari. Ze waren prima op tijd, zijn meteen vlot aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk in twee etappes alles netjes overgebracht in de vooraf ingeschatte tijd. Dat ze met zowel een 23m3 vrachtwagen en een bus kwamen heeft er zeker voor gezorgd dat het kon. Ik ben zeer tevreden over geleverd werk en communicatie vooraf en tijdens de job. Ze werken zelfstandig, stelden op het goede moment een vraag en waren verder vriendelijk, behulpzaam en zetten het extra stapje. Je kunt blind op ze rekenen."

Jennifer Heij

Meubels verhuizen

"Prima bedrijf /verhuis bedrijf
Ik raad ze zeker aan !
Ik had 2 zwaren meubels op gegeven maar hun wisten niet wat (werd ook niet naar gevraagd ) aangekomen zagen ze de zware meubels fossiel +/_ 150 kilo de stuk
Ze draaiende hier hun hand niet voor om al hadden ze dit nog nooit gedaan of mee gemaakt .
Ze hebben meer dan verwacht mee genomen en alles uitstekend verhuist .
Als ik ooit weer verhuis of spullen gekocht heb bel ik jullie weer !
Gast vrij eerlijk rustig bekwaam !
Top gedaan ik ga genieten van mijn nieuwe stulpje!"

Marinthe Olde Kalter

Verhuizen: Huis leeghalen

"Dennis heeft het (een heel huis leeghalen, 3 verdiepingen) echt top gedaan voor ons. Zeer makkelijk, helder/duidelijk in communicatie en zeer flexibel en snel! Ik kan Dennis ten zeerste aanraden en ik hoop dat u er net zoveel profijt van heeft als wij hebben gehad!"