“Je kunt wel zeggen dat transport en alles wat daarbij komt kijken onze expertise is!”

over-etwas-transport

Onze kernwaarden zijn vriendelijkheid, respect voor mens en eigendommen en uiteraard kwaliteit.

Etwas Transport is in 2014 opgericht door Dennis de Jong, maar in de 11 jaar daarvoor was hij al werkzaam in deze onmisbare branche.

Het begon allemaal met het vervoeren van confectiekleding, vervolgens ging hij verder met distributievervoer en ook verzorgde Dennis het transport van radioactief materiaal uit bijvoorbeeld ziekenhuizen. Onwijs uiteenlopende transporten, maar Dennis vond dit zo gaaf om te doen dat hij bedacht om dit voor zichzelf te doen. Een eigen transportbedrijf waar niet enkel de focus op het transport ligt, maar ook het bieden van extra service voor de klant. We zetten net dat stapje extra voor een prettige klantervaring, maar vergeten ook niet om een fijne werksfeer te behouden. Een goede werksfeer is belangrijk voor een goedwerkende organisatie zoals de onze.

Onze kernwaarden zijn vriendelijkheid, respect voor mens en eigendommen en uiteraard kwaliteit. Een tevreden klant met de goederen op de juiste tijd op de juiste plaats is het oogmerk van Etwas Transport.

etwas-transport-dennis-de-jong

We zetten net dat stapje extra voor een prettige klantervaring.

Omdat elk transport anders is bieden wij standaard 4 mogelijkheden aan. Heb je het idee dat je een ander soort vervoer nodig hebt?
Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossingen!

Onze jarenlange expertise in transport heeft ervoor gezorgd dat wij bekend zijn met vele soorten goederen.

Bij Etwas Transport luisteren wij naar de wensen van de klant

Of er nu alleen een grote Marktplaats aankoop opgehaald moet worden of een vrachtwagen vol palletgoederen naar Schiphol; wij kunnen het realiseren. Samen met onze kundige en professionele chauffeurs vervoeren wij transporten met onze eigen wagens door heel Nederland. Klantvriendelijkheid en veiligheid vinden we erg belangrijk en zal je ook altijd terugzien in onze manier van werken.