transportdiensten-etwas-transport-2

Transportdienst
Wij denken in oplossingen!

Omdat elk transport anders is bieden wij standaard 4 mogelijkheden aan.

Heb je het idee dat je een ander soort vervoer nodig hebt?
Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden. Wij denken in oplossingen!

Pallet vervoer

Voor de zakelijke markt bieden wij pallet vervoer aan, denk aan het ophalen van goederen op Schiphol om die vervolgens te vervoeren naar het magazijn van jouw bedrijf in Utrecht. Wij komen met regelmaat op locaties als Schiphol en in de haven van Rotterdam.

Momenteel hebben wij drie voertuigen met een laadvermogen van 1.000 kilo per stuk waarmee we pallets door het hele land vervoeren.

palletvervoer
spoedtransport

Spoedtransport

Een foutje in de planning of opeens een verandering van de plannen? Geen probleem! Wij kunnen jouw goederen last-minute* met spoed op locatie krijgen.

Spoed is voor ons als de goederen tussen ‘nu’ en 24 uur op locatie moet zijn. Dit spoedtransport is zowel in binnen- als buitenland mogelijk.

*afhankelijk van beschikbaarheid

Meubeltransport

Onze chauffeurs staan klaar om het meubeltransport voor zakelijke klanten te verzorgen, maar ook particuliere klanten die een prachtige buffetkast op Markplaats gevonden hebben kunnen bij ons terecht.

Vooraf aan het vervoer zorgen onze mensen ervoor dat de meubels, indien nodig, netjes verpakt op transport gaan. Zo beperken wij het risico op beschadigingen. Hier hoef je als klant niets extra’s voor te doen, dit hoort bij onze service!

meubeltransport
rit-aanvragen

Rit aanvragen

Ben je als bedrijf op zoek naar een transportbedrijf dat een positieve indruk achterlaat bij jouw klant? Als leverancier van jullie goederen zien wij onszelf toch ook een beetje als jullie visitekaartje. Je kunt er daarom zeker van zijn dat wij de goederen bij jullie klanten bezorgen met een vriendelijke, service gerichte houding.

Standaard bezorgen wij tot de eerste verdieping, maar in overleg zijn andere verdiepingen ook mogelijk. Een rit bij Etwas Transport wordt gereden door twee van onze mensen. De dag voor bezorging krijgt jouw klant een sms van ons met een tijdsindicatie van 3 uur, op de dag zelf bellen wij 15 minuten van te voren naar de klant. Uit ervaring weten wij dat klanten dit ontzettend waarderen!

Omdat elke transport anders is kunnen wij geen standaard tarieven hanteren, neem vrijblijvend contact op en wij zorgen dat je een offerte krijgt passend bij jouw benodigde transport.

Wij vervoeren geen hoogwaardige kunst en doen ook geen waardetransporten.

Bij Etwas Transport luisteren wij naar de wensen van de klant

Of er nu alleen een grote Marktplaats aankoop opgehaald moet worden of een vrachtwagen vol palletgoederen naar Schiphol; wij kunnen het realiseren. Samen met onze kundige en professionele chauffeurs vervoeren wij transporten met onze eigen wagens door heel Nederland. Klantvriendelijkheid en veiligheid vinden we erg belangrijk en zal je ook altijd terugzien in onze manier van werken.